Lytt til musikken din når du skal trene

Når man trener så gjelder det å holde ut, og klare litt mer enn man trodde var mulig. Men det er jo så mye som skal klaffe for å få det til. Du skal ha overskudd, ikke vondt i magen, ha spist i riktig tid før trening også videre. Dem som tror at trening ikke kommer til å gjøre vondt, de må tenke om igjen.

Det kan være lurt å ha rutiner eller knytte smertene til noe man holder kjært. Det kan være musikk som man liker, eller en podcast man bare ikke får nok av. Denne energien kan man også få til og fra trening. Med en super mobilholder til bil, kan man enkelt justere volum og skifte spor. Det kan være viktig for å komme i riktig modus før løpet.

Rytmer eller melodier

Så hva skal du velge? Det kommer an på hva du trener, men ofte handler smertende lidelse om å finne en låt som bare gjør at du glemmer alt. Det kan være en rytme du kicker på. Det kan være en pompøs melodi som bare bygger seg oppover og oppover. Man kan kanskje dra nytte av å spille den musikken man virkelig liker. Man trenger ikke stå til ansvar for noe her. Alt handler om seg selv og prestasjonen.

Ha musikk overalt

Med teknikkdeler fra Teknikkdeler så bør man finne noe som gjør at musikken ikke er problemet. Det kan hende du må trå til ekstra når beltene skal løftes og du skal opp på stanga. Ha den musikken så får deg til å prestere, for det er nå det skal skje. Du kan ikke daffe av gårde med Jahn Teigen liksom.

Musikk med trøkk i gir deg mer energi enn du trodde. Men uten et bra apparat vil du henge etter. Pump opp adrenalinet på vei til løpet, rittet, tevlingen eller stevnet. Det er du som skal bringe æren hjem. Sammen med laget kan du sette opp spillelisten med de sangene som får ut lidenskapen i gruppen. En gruppe som skal jobbe sammen mot et eller flere mål. Gjør det med teknikkdeler du trenger i bilen.