Sport som er populær utenfor Norge

Når man tenker på hvor mange typer sport som finnes der ute, så er det ikke rart at ikke alle disse sportene er populære i Norge, men kanskje de kan bli det? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på sport som har stort publikum, men ikke i Norge.

Basketball

Dette er en sport som de fleste av oss har spilt i gymmen, men som vi ikke følger med på eller synes er særlig spennende. Det er bare de siste årene at det har tatt seg opp ettersom det er lettere å følge kamper over nett. Noe som er gøy med basketball er at det er en sport som mange har et forhold til grunnet skolen og at det finnes basketballbaner svært mange plasser, men som ingen egentlig er interessert i. Kanskje det er en sport som kommer til å bli større i årene som kommer?

Hurling

Dette er en sport som er utrolig fascinerende. Du burde gå inn på nett og søke på hvordan den blir spilt. Man skjønner det ikke helt før man har sett noen klipp. Uansett så er hurling en nasjonalsport i Irland. Det er en sport som blir sett av tusener på tusener av mennesker hvert eneste år.

Baseball

Nok en amerikansk sport som ikke er særlig populær i Norge, men de fleste av oss kjenner til den. Vi vet ikke helt grunnen til at den ikke er så populær, men det snakkes mye om i amerikanske programmer og filmer. Mange kjenner til referansene til baseball grunnet slanguttrykkene i amerikanske filmer der de snakker om hvilken base de greide å komme til med en partner.

Dette er bare noen av de typene sport som er populære i utlandet, men ikke helt har kommet seg i Norge ennå. Har du noen andre forslag?