Hvorfor drive med idrett på arbeidsplassen?

På mange arbeidsplasser tilbys det et utvalg av idrett, enten det er et eget treningsstudio på arbeidsplassen, eller om man har ulike idrettslag som håndball eller fotballag. Mange bedrifter ser dette som en investering i sine ansatte, fordi idrett fører til sunnere kropper og klokere hoder.

Det er viktig å trene fordi man forebygger mange sykdommer på denne måten. Nettopp derfor er det svært lurt for en arbeidsgiver å ha et tilbud om idrett for de ansatte. Man vil fort se at fraværet vil gå ned og at folk yter bedre i sitt arbeid.

Samtidig kan det være en fin måte for de ansatte å bli bedre kjent på og gjøre noe i fellesskap som man kan ha det gøy med . Det er altså mange fordeler for både arbeidsgiver og arbeidstakere, og nettopp derfor bør alle arbeidsplasser ha et tilbud av idrett for de ansatte.

Det finnes foreninger som setter opp turneringer og seriekamper dersom man spiller en form for lagidrett med arbeidsplassen. På denne måten er det enkelt å melde seg på et bedriftslag og være med for å ha det gøy og samtidig få inn litt mosjon i hverdagen.